Merchandise

LIFF heeft dit jaar weer toffe ontwerpen van (Leidse) kunstenaars in de shop: Joosje Bosch, Anna June, Julia JulyLeonie Lunenburg en Maaike Canne! Lees hier meer over deze bijzondere makers en de rest van de merchandise items. Enthousiast geworden? Stuur een mail naar annika@liff.nl. P.s. al onze producten zijn zo duurzaam mogelijk geproduceerd.


Live zeefdrukken

Zaterdag 5 november | 16.00 - 21.00 uur
Trianon foyer 

Laat je (LIFF-)shirt bedrukken met één van de drie toffe ontwerpen van ROEM! Ben jij onafhankelijk (independent), opkomend (emerging) of speciaal (extraordinary)? Je kunt ook je zelf meegebrachte item laten bedrukken, of je gaat back to basic  met een shirt zonder opdruk.  


Competitie prints

Bij elk van de drie delen van LIFF (Independent, Emerging & Extraordinary) hoort een filmcompetitie. Niemand minder dan Maaike Canne heeft voor de 17e editie van LIFF 3 prints ontworpen voor elk van deze competities: American Indie, First Feature en Bonkers! Spaar jij ze allemaal? 

Grafisch ontwerper en illustrator Joosje is voor het derde(!) jaar op rij onze 'go-to' als het om gave illustraties gaat met, soms verborgen, boodschappen. Dit jaar ontwierp zij het 'Extraordinary'-shirt design, vorig jaar een puzzel, een postkaart én een linnen tas met filmreferenties in het ontwerp. Spot jij ze allemaal? 

Leonie Lunenburg

Ieder jaar de banners van het festival weggooien, zonde! Gelukkig kwam Leonie (by Lay) met het idee de banners om te vormen naar mooie tassen, etuis, heuptassen en portemonnees. Duurzaam, mooi en praktisch! 


Openingstijden festivalbalie

4 t/m 13 november
10.30 - 22.00 uur

Prijslijst
LIFF-Shirt 
Shirt + zeefdrukUitverkocht
Shirt zonder zeefdruk€15
Zeefdruk zonder shirtUitverkocht
Prints
1 print€12,50
Set van 3 prints€30
By Lay
Tas€25
Etui

€7,50

Fanny pack€12,50
Portemonnee€3
Puzzel
€25
Linnen tas
€12,50
Sokken
€7,50
LIFF-Pin
€5
Postkaart
€1,50
LP Moon Moon Moon
€15
LIFF Paraplu
€7,50
LIFF Bier
Uitverkocht
VerzendkostenAfhankelijk van het product.