Werken bij LIFF

Onderdeel worden van een enthousiast team bij het gaafste filmfestival? Help mee als vrijwilliger tijdens het festival of zet je het hele jaar in voor LIFF!

Word vrijwilliger

Het Leiden International Film Festival kan niet zonder vrijwilligers en dus niet zonder jou! Vrijwilligers van LIFF gaan gratis naar de film en komen terecht in een fantastisch team van mensen die er elk jaar voor zorgen dat LIFF nog beter is dan vorig jaar. 

Algemene informatie

Op de pagina met algemene informatie lees je hoe het aanmelden gaat, wat we van je verwachten en wat je van LIFF kunt verwachten. 

Vrijwilligersfuncties

Kijk welke vrijwilligersfuncties er zijn en welke jou het meest aanspreekt. 

Vacatures

Wil je deelnemen aan een gedreven en enthousiast team? Ben je op zoek naar uitdaging met ruimte voor je eigen inbreng en wil je bijdragen aan het gaafste filmfestival in Leiden? Reageer dan op de openstaande vacatures:

PR-Team

Help jij mee het festival te promoten in een gezellig en enthousiast team? Naast de algemene PR-taken, zoals brainstormen en het uitzetten van gave promoacties, heeft ieder PR-teamlid een eigen focus. Bekijk de functies via de link en solliciteer voor 24 maart 2023!

Lees meer over de PR-functies en de sollicitatieprocedure.

Hoofd Development

Ben jij een ambitieuze hands-on professional die aan de slag wil met fondsenwerving, acquisitie en sponsorrelaties bij een vooruitstrevend filmfestival? Ga de uitdaging aan bij LIFF! Solliciteer voor 24 maart 2023. 

Lees meer over de Developmentfunctie en de sollicitatieprocedure.