Strippenkaarten

Ga je naar 5 films of meer? Dan krijg je een mooie korting op het festival met een LIFF Strippenkaart. Er zijn strippenkaarten voor het programma in de bioscoop en voor het online programma. De strippenkaarten werken ook voor mensen die met hun hele huishouden of met 10 vrienden naar één film willen. 

Strippenkaart bestellen

Strippenkaarten kunnen online worden aangeschaft of vanaf 3 november bij de festivalkassa in Trianon, LIDO en Kijkhuis. 

Wil je graag meerdere strippenkaarten aanschaffen? Bestel dan graag één strippenkaart tegelijk. Ons systeem wordt anders zo enthousiast dat het niet goed meer werkt en de strippenkaarten je mailbox niet bereiken.

Tarieven

5-strippenkaart 

€ 50

10-strippenkaart 

€ 95,-

* Let op: strippenkaarten zijn niet geldig voor: Palm Springs Pool Party, Veni Vidi Vino en LIFF Pronckstukken: Filmische bierproeverij. 

Filmkaartje met strippenkaart bestellen

Nadat je de strippenkaart heb gekocht, ontvang je een code in je mailbox. Bij het bestellen van tickets kies je voor kaartsoort 'Strippenkaart' en vul je in onderstaande balk de code in die je hebt ontvangen. Vervolgens klik op je op 'toevoegen'. Wordt de balk groen, dan weet je dat de code verzilverd is. Rond vervolgens het bestelproces af. Je zou je filmticket(s) in je mailbox moeten ontvangen.