Cineville

Naar de film met Cineville  

Met je Cinevillepas kun je gratis naar 10 films tijdens LIFF in Trianon, Kijkhuis en LIDO. De Cinevillepas is niet geldig voor vertoningen op buitenlocaties. 

Cineville-tickets

Cineville tickets zijn online en aan de kassa te bestellen. 

Koop je online een ticket? Kies dan voor kaartsoort 'Cineville' in het winkelmandje. Vul in de onderstaande balk je Cinevillepasnummer in. Klik vervolgens op 'toevoegen'. Als de balk groen kleurt, is je pasnummer geverifieerd. Rond vervolgens je bestelling af. 

Je ontvangt een e-ticket zonder barcode. Dit ticket kun je van 4 uur tot 15 minuten voor aanvang van de betreffende voorstelling activeren bij de Cineville check-in zuil bij Trianon en Kijkhuis of aan de kassa. Doe je dit niet, dan komt je Cineville reservering te vervallen. Zodra je Cineville e-ticket geactiveerd is aan de kassa, verschijnt er een barcode op het e-ticket waarmee je de filmvoorstelling kunt bezoeken. Ook is het mogelijk om andere films die binnen 4 uur starten te laten activeren, ongeacht de voorstellingslocatie. 

Cinevillepas bestellen

De pas kost tussen de €17,50 (t/m 29 jaar) en €21,-  per maand en is ook na het festival geldig in Trianon, Kijkhuis en in filmhuizen in vele andere steden. Een Cinevillepas is te koop op www.cineville.nl. De pas is persoonsgebonden en geeft alleen recht op entree met bijbehorend filmkaartje. Je bestelt de pas altijd voor minimaal vier maanden, daarna kun je de pas per maand opzeggen.

Na het online kopen van de pas ontvang je direct een tijdelijke pas in je e-mail. Deze kun je printen en gebruiken om voorstellingen te bezoeken totdat je de echte pas thuis ontvangt. Let op: de tijdelijke pas kan niet vanaf een smartphone worden gescand. Indien je een online reservering hebt gemaakt met een tijdelijke cinevillepas, neem dan tijdens het festival de oude en de nieuwe pas mee, om jezelf ervan te verzekeren dat we de juiste pascode kunnen scannen.

Tickets annuleren

Als je een reservering niet kunt of wilt gebruiken dan willen we je graag vragen je reservering tijdig te annuleren. Dat kan via Mijn LIFF. In het overzicht 'Films op de planning' ga je naar de film waarvan je het ticket wilt annuleren. Klik op het menu rechtsboven in het plaatje van de film. Kies de optie 'Ticket annuleren'. Vervolgens verschijnt de melding 'ticket geannuleerd'. Let op: de film blijft in het overzicht staan met '0 tickets'. 

Kom je de reservering niet ophalen en heb je deze ook niet geannuleerd, dan worden je mogelijkheden om te reserveren in de toekomst mogelijk beperkt door Cineville. Cineville zal je hiervoor waarschuwen per e-mail.

Ik heb nog meer vragen over de Cinevillepas

Voor meer vragen verwijzen wij je graag door de de FAQ van Cineville zelf