Press & Industry

Persberichten zijn te vinden op onze persblog. Afbeeldingen, logo's en andere designs van ons festival met een hoge resolutie zijn hier te vinden.

Voor vragen of meer informatie, stuur een e-mail naar info@liff.nl 


Accreditatie

De aanmeldingen voor PERS en INDUSTRY accreditatie zijn vanaf oktober 2022 geopend.

Pers

Met een persaccreditatie kan je 25 films bezoeken tijdens het Leiden International Film Festival. Let op: films zijn alleen te bezoeken met een geldig ticket, deze kun je bestellen op de website of aan de festivalkassa tijdens het festival. 

Aanmelden Pers

Meld je aan door te mailen naar info@liff.nl onder vermelding van “Persaccreditatie”. Om de aanmelding in gang te zetten, vragen we je om een link naar een recent artikel mee te sturen. Vermeld daarnaast je volledige naam en het e-mailadres waaraan je de accreditatie wil linken. De aanmelding is pas definitief als wij een goedkeuring van het accreditatieverzoek mailen. 

Industry

Met een industry accreditatie kun je 25 films bezoeken tijden het Leiden International Film Festival. Let op: films zijn alleen te bezoeken met een geldig ticket, deze kun je bestellen op de website of aan de festivalkassa tijdens het festival. 

Aanmelden Industry

Meld je aan door te mailen naar info@liff.nl onder vermelding van "Industry accreditatie". Vermeld hierbij je volledige naam en het e-mailadres waaraan je de accreditatie wil linken. De aanmelding is pas definitief als de betaling à €65,- is voldaan en je hiervan een bevestiging op de mail hebt ontvangen. 


MEDIAKIT  

Op zoek naar informatie over het festival, foto's in hoge resolutie, ons logo of ander materiaal? Alles is beschikbaar op Medium en in Sharepoint.