Press & Industry

Persberichten zijn te vinden op onze persblog. Afbeeldingen, logo's en andere designs van ons festival met een hoge resolutie zijn hier te vinden:

Persfoto's LIFF Summer Special

Voor vragen of meer informatie, stuur een e-mail naar cedric@liff.nl


Accreditatie

De aanmelding voor PRESS en INDUSTRY accreditatie voor LIFF 2023 opent in september. 

Press

Met een persaccreditatie kan je 25 films bezoeken tijdens het Leiden International Film Festival. Let op: films zijn alleen te bezoeken met een geldig ticket, deze kun je bestellen op de website of aan de festivalkassa tijdens het festival. 

Aanmelden Press

Meld je aan door te mailen naar cedric@liff.nl onder vermelding van “Persaccreditatie”. Om de aanmelding in gang te zetten, vragen we je om:

  • een link naar een recent artikel;
  • je volledige naam en het e-mailadres waaraan je de accreditatie wil koppelen;
  • een pasfoto die we op je persbadge printen.

De aanmelding is pas definitief als wij een goedkeuring van het accreditatieverzoek mailen. 

Industry

Met een industry accreditatie kun je 25 films bezoeken tijden het Leiden International Film Festival. Let op: films zijn alleen te bezoeken met een geldig ticket, deze kun je bestellen op de website of aan de festivalkassa tijdens het festival. 

Aanmelden Industry

Meld je aan door te mailen naar cedric@liff.nl onder vermelding van "Industry accreditatie". Vermeld hierbij je volledige naam, een pasfoto voor op de badge en het e-mailadres waaraan je de accreditatie wil koppelen. De aanmelding is pas definitief als de betaling à €65,- is voldaan en je hiervan een bevestiging op de mail hebt ontvangen. 


Mediakit

Op zoek naar informatie over het festival, foto's in hoge resolutie, ons logo of ander materiaal? Alles is beschikbaar op Sharepoint.