Een volle bioscoopzaal tijden het LIFF. class=

Food & Film

Bij LIFF werken we graag samen met andere partijen om complete ervaringen te creëren. Met de food & film combitickets, in samenwerking met onze horecapartners, garanderen we heerlijke LIFF-avonden om nooit meer te vergeten!

 class=

Blitz

Vrijdag 11 oktober – Café Frank

Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt de negenjarige George door zijn moeder (Saoirse Ronan) naar het platteland gebracht: ver weg van de bombardementen in Londen, maar ook ver weg van zijn familie. Op eigen houtje besluit George om de gevaarlijke weg terug naar huis af te leggen.

Na deze indrukwekkende film kun je je avond voortzetten bij Café Frank vanaf 21:00 uur. Geniet van een exclusieve LIFF-deal met een cocktail en bites.

 class=

Snerting

Zaterdag 12 oktober – In den Bierbengel

Wanneer Kristofer te horen krijgt dat hij niet lang meer te leven heeft, besluit hij om eindelijk te proberen te achterhalen wat er vijftig jaar geleden precies gebeurd is met zijn eerste liefde, die opeens spoorloos verdween.

Na deze prachtige film kun je je avond voortzetten bij In den Bierbengel vanaf 18:30 uur. Geniet van een exclusieve LIFF-deal met 3-gangenkeuzemenu.

 class=

Anora

Donderdag 17 oktober – Bar Olaf

Een sekswerker uit Brooklyn en de zoon van een Russische oligarch: is het een avontuurtje? Een sprookje? Of toch gewoon een nachtmerrie? Het is in ieder geval door en door een Sean Baker film én de winnaar van de Gouden Palm in Cannes.

Voorafgaand aan deze fantastische film kun je je avond beginnen bij Bar Olaf vanaf 19:30. Geniet van een exclusieve LIFF-deal met een cocktail en bites.

 class=

My Old Ass

Vrijdag 18 oktober – Proeflokaal 1574

Tijdens een paddotrip raakt Elliot (18) in gesprek met haar 39-jarige zelf. De adviezen die Elliot zichzelf meegeeft veranderen haar visie op haar leven. Een verfrissende coming-of-age-film met hoofdrollen voor Maisy Stella en Aubrey Plaza.

Voorafgaand aan deze heerlijke film kun je vanaf 19:00 al genieten van wijn en hapjes bij Proeflokaal 1574. Geniet van een exclusieve LIFF-deal met onze combitickets.

 class=

Nightbitch

Zaterdag 19 oktober – Vooraf en Toe

Amy Adams schittert als moeder wiens verstomde leven 180 graden draait wanneer ze steeds meer kenmerken vertoont van… een hond?! Gebaseerd op de gelijknamige roman van Rachel Yoder geeft deze komische horror een nieuwe betekenis aan het ‘oergevoel’ dat bij moederschap hoort.

Na deze geweldige film kun je vanaf 18:30 uur genieten van een speciaal 3-gangenmenu dankzij onze exclusieve combitickets. Ga je naar een andere film maar wil je dit speciale menu niet missen? Je kunt ook direct bij Vooraf en Toe reserveren!

Winkelwagen