18+

LIFF Closing Party

Omschrijving

Wat is er nu beter dan elf dagen films kijken? Elf dagen films kijken inclusief een denderende afterparty, natuurlijk! En wie beter dan DJ St. Paul – bekend van onder andere Pop-O-Matic en als host van The Floor op Best Kept Secret – om onze afterparty net zo eclectisch, onvoorspelbaar en zinderend te maken als ons programma: absoluut geen makkelijke taak! Bereid je maar vast voor op de audiovisuele filmtrip van je leven met DJ St. Paul en VJ Switchdoctor tijdens het LIFF Slotfeest in de Nobel…

Het LIFF Slotfeest vindt plaats op zaterdag 19 oktober, wat betekent dat we nog niet gelijk afscheid van elkaar hoeven nemen: je kunt namelijk de dag daarna nog de hele dag kunt genieten van de mooiste films op LIFF!

Gratis toegang op vertoon van een geldig ticket voor een vertoning op LIFF 2024.

Ondertiteling

Nog niet bekend

Deze film draait op:

LIFF Closing Party
Zaterdag 19 oktober
23:30 - 04:00
Nobel

Extraordinary: Selections

Hoewel de rest van ons programma eigenlijk al enerverend genoeg is, hebben we óók nog een programmaonderdeel met bijzondere vertoningen en evenementen. De voorstellingen die zo speciaal zijn dat ze echt nergens anders tot hun recht komen, vind je natuurlijk onder het kopje Extraordinary: Selections. Denk aan: spannende locaties, gave activiteiten, live muziek, feestjes en nog veel meer!

Naar alle films uit dit programma
Winkelwagen