16+

Filmconcert: Good Time

Omschrijving

Zinderend verhaal over twee broers: Connie (Robert Pattinson) en Nick (Benny Safdie). Wanneer Nick in de gevangenis belandt, onderneemt Connie een moeizame reis door de onderwereld van New York om Nick te bevrijden. De kersverse Edison-genomineerde pianist en componist Matteo Myderwyk heeft een speciale soundtrack gecomponeerd voor deze epische film, die hij exclusief op LIFF en Film Festival Gent zal uitvoeren.

Matteo Myderwyk maakt gebruik van synthesizers en andere elektronische geluidsbronnen. Hij hoefde geen seconde na te denken toen dit project aan hem werd voorgelegd door LIFF. De film en de originele soundtrack (Oneohtrix Point Never, warp records) behoren tot zijn persoonlijke favorieten: “het is een hele eer om mijn eigen muzikale visie op dit spannende en prachtig ontroerende verhaal los te laten. Ik probeer trouw te blijven aan zowel mijn eigen muzikale idioom, als aan het plot.’’

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Regisseur

Benny Safdie, Josh Safdie

Première

Nationale première

Acteurs

Benny Safdie, Robert Pattinson, Jennifer Jason Leigh

Deze film draait op:

Film Concert: Good Time
Zaterdag 12 oktober
21:45 - 23:27
Trianon 1

Extraordinary: Selections

Hoewel de rest van ons programma eigenlijk al enerverend genoeg is, hebben we óók nog een programmaonderdeel met bijzondere vertoningen en evenementen. De voorstellingen die zo speciaal zijn dat ze echt nergens anders tot hun recht komen, vind je natuurlijk onder het kopje Extraordinary: Selections. Denk aan: spannende locaties, gave activiteiten, live muziek, feestjes en nog veel meer!

Naar alle films uit dit programma
Winkelwagen